simplicitysoffgrupp

Hej!
Paulina här, eller IT-Paulina som jag kallas på arbetsplatsen. Inte för att jag själv specifikt arbetar med IT utan för att företaget jag jobbar på arbetar med att utveckla byggprogram som sedan hjälper andra företag att effektivisera sig. Mitt jobb är dock inte vad som beskriver mig bäst som person; utanför jobbet existerar en helt annan värld där spikar, skruvar, sågar och borrar finns på första parkett.
Så vem är jag? Egentligen inte mer eller mindre än någon annan. Förutom mina dagliga uppgifter som mamma älskar jag, som de flesta andra, att resa och uppleva nya platser. Nya platser och miljöer är min inspiration när jag planerar ett nytt renoveringsprojekt. Gärna större projekt som kräver mycket styrka, tid och engagemang, men även enklare projekt som att pyssla ihop eget påskpyssel med barnen. I min blogg kan du läsa allt om mina intressen och favoritnöjen, vad jag gör under dagarna och mina projekt, till lite mindre roliga saker som varför jag brände bullarna till mosters kalas, eller varför jag lyckats slänga min dotters favoritkanin i soporna tre gånger om.

Jag hoppas ni läsare ska finna inspiration och tips i min blogg gällande inredning eller renovering och jag blir mer än glad när ni själva kommenterar med roliga och smarta idéer som ni förverkligat. Med detta sagt vill jag önska alla gamla och nya läsare välkomna in till mitt liv, mera känt som en fantastisk berg-och dalbana!