I morse vaknade jag med en ordentlig smärta i handen. Jag vet inte om det beror på att jag legat på den eller om det är att jag, efter jag fick igenom min plan om att renovera i garaget och gick ner och började röja undan alla gamla saker som jag sparat i tro om att de kommer till användning inom en snar framtid.

Det är ju något väldigt roligt med att röja på platser du inte besökt på länge. Kartongerna i mitt garage är en sån plats. Här har år av gamla leksaker, pärmar med teckningar, mina första skidor och en hel del gamla tavlor jag har fått ärva från äldre släktningar sparats och nostalgin var så stor att jag inte kunde sluta dra upp saker förrän klockan var 01 på natten. Jag måste sluta med att sätta igång med saker så sent, jag kommer aldrig i säng. Å andra sidan är det på kvällar och nätter som jag är pigg och igång och familjen sover så jag får lugn och ro. Nu ska jag se till att linda in handen i bandage för extra stöd så jag kan fortsätta dra och slita i lådorna!