Under barnens sportlov tog vi nattåget och åkte söderut. Vi spenderade en helg i Göteborg där vi hade det så mysigt. Trots att jag glömde hälften av packningen hemma. Så typiskt mig, varken tandborstar eller strumpor hade vi med, det är ju tur att vi åkte till en stad där vi kunde shoppa loss.

Att åka nattåget var en väldigt mysig upplevelse och vi hade en egen kupé. Barnen tyckte det var väldigt spännande, deras andra favoritupplevelse på vår lilla semester var nog besöket på Universeum, det rekommenderar jag alla familjer, både spännande och lärorikt för stor som liten. Min höjdpunkt var nog den fantastiska middagen, 2 för 1, som vi åt på Restaurang Bryggeriet på Avenyn, så fantastiskt god mat! Deras bearnaisesås var gudomlig alltså! Vi hade tänkt äta lunch där också men vi kom försent tyvärr, så det får bli nästa gång.